Всеукраїнський конкурс - фестиваль хореографії " У ритмах весни" 17 березня 2019 року.

Всеукраїнський конкурс-фестиваль хореографії "У ритмах весни 2019", який пройшов 17 березня у стінах Муніципальної академії С. Лифаря, закінчився успішно. Море позитивних емоцій, дружня атмосфера, оплески глядачів та феєричні виступи конкурсантів полонили наші серця. Ми з гідністю представили Хореографічну студію "ГРАЦІЯ" завоювавши перемогу!

Дякуємо усім за працю та терпіння

Всеукраїнський дитячий фестиваль мистецтв "Лавина талантів" 22 грудня 2018 р. м. Київ

Ось і закінчився танцювальний сезон 2018 на Всеукраїнському дитячому фестивалі мистецтв "Лавина талантів"  м. Київ. 

Учасники Хореографічної студії "Грація" отримали море задоволення від фестивалю, затишної атмосфери у залі і неймовірні емоції від самого виступу на сцені.

У фестивалі приймали участь від самих маленьких вихованців нашої студії до найстарших. 

     У категорії бейбі дебютували діти від 3.5-6 років з танцювальною композицією "Ляльковий світ". Яскрава танцювальна постановка, та чітке виконання було гідно оцінене суддями.

       Також перший дебютний номер, був представлений солісткою нашої студії Лізою Василенко. Ніжний танець про тата, заполонив не тільки серця суддів, але і глядачів.  Найголовніше, що ця маленька дівчинка своїм виконанням зуміла передати ідею танцю та показати свою душу.

      Ще одним дебютним танцювальним номером у виконанні середньої та старшої групи, була неймовірна постановка "Гілля калин похилилися, але не скорилися". Образи та рухи наших дівчаток доповнювали їхні емоції, які вони передавали під час виступу.  Сама ідея танцю настільки глибока, що не залишила байдужим нікого.

     Бажаємо  нашим вихованцям творчого розвитку та перемог!!!

 

 

 

ПОСТАНОВКА ВЕСІЛЬНОГО ТАНЦЮ!!!

Постановка весільного танцю на будь який смак! Індивідуальний підхід до кожного. Допомога у виборі музичного матеріалу. Враховуємо ваші побажання, щоб створити неперевершений весільний танець!

ОРЕНДА ТАНЦЮВАЛЬНОГО ЗАЛУ!!!

Оренда танцювального залу

Здається в оренду приміщення хореографічної студії "Грація" для проведення занять з фітнесу і танців.

Ми надаємо:

  • просторий, світлий зал площею 300 м2
  • комфортні роздягальні з індивідуальними шафами і ключиком
  • зручне місцерозташування (5 хв. від метро Осокорки)

Подивитись 3D тур по приміщенню >> gracia.kiev.ua

Детальна інформація, щодо оренди приміщення за тел. (067) 208 18 00

Адреса: Київ, Дніпровська набережна, 16-г, 2 поверх

Гала-концерт 7 Міжнародного фестивалю-конкурсу дитячої та юнацького творчості "Світ у твої долонях" 20 травня 2018 року.

Ось і промайнув Гала-концер 7 Міжнародного фестивалю "Світ у твоїх долонях"
З великим нетерпінням чекали нагородження, і молодші і старші учасники нашої студії. Сонячний день наповнював нас тільки позитивом і вірою в перемогу.
У номінації діти до 6 років та Дебют ми отримали диплом та кубок за 1 місце.
У номінації змішана вікова категорія "Народний танець", диплом та кубок за 2 місце, та у номінації змішанаа вікова категорія "Сучасний танець" диплом та кубок за 1 місце.
Праця тренерів та дітейбула недаремною. Діти - це наша гордіть!!!

 

7 Міжнародний фестиваль-конкурс дитячої та юнацької творчості "Світ у твоїх долонях" 19 травня 2018 року

      Сьогодні 19 травня відбувся 7 Міжнародний фестиваль-конкурс дитячої та юнацької творчості "Світ у твоїх долонях" на Співочому полі України.
     В цей чудовий день нам посміхнулось сонечко і дало змогу з гарним настроєм продемонструвати свою творчіть. Незважаючи на перешкоди, які непокидали нас цілий день, ми змогли вистояти і гідно представити свій колектив на конкурсі.
     Найпершими мали змогу продемонструвати свою майстерність наймолодші вихованці студії виконавши "Веселі бджілки" та " Пробудження весни".
      Ніжна та витончена постановка старшої та середньої групи "Ой пливи вінок" зачаровували, а драйвовий танець "У ритмах запальних мелодій" став яскравим завершенням першого віділення хореографії

м. Київ, Дніпровська набережна, 16-г, 2 поверх (м. Осокорки)
Перейти до карти
тел: (067) 208 18 00
(098) 661 90 80
© 2014 — 2024 "Грація". Всі права захищені.