ПРОВОДИТЬСЯ НАБІР ДІТЕЙ ВІКОМ ВІД 3,5 ДО 17 РОКІВ НА 2021-2022 н.р.

Запрошуємо всіх бажаючих на новий танцювальний сезон 2021-2022 р. Різноманітна танцювальна хореографія (контемпорарі, модерн, танцювальне шоу, естрадна хореографія та фолк).  Постановка індивідуальних та групових номерів. Фітнес програми для дітей та дорослих. Завітайте до нашої студії і будете мати неперевершений вигляд.

Зіркове дитинство 13 грудня 2020 р.м.Київ

13 грудня 2020 року відбувся Всеукраїнський конкурс  "Зіркове дитинство",  в якому прийняли участь наші наймолодші учасники студії. Для них, це був дебютний виступ і неймовірне свято. Своїм дитячим запалом і неймовірною експресією вони вибороли 2 місце. 

Вітаємо діток з перемогою. А їхнім тренерам успіхів і натхнення.

Всеукраїнський дитячий фестиваль мистецтв "Лавина талантів" 21 грудня 2019 р. м. Київ

   Хореографічна студія " Грація" завершила свій танцювальний сезон 2018-2019 н.р. 21грудня на Всеукраїнському дитячому фестивалі мистецтв "Лавина талантів" м. Київ.

   Це був неймовірний день фестивалю. Велика кількість учасників, святкова атмосфера, подарунки та нагороди для дітей. Наші учні старано готувалися та гідно представили Хореографічну студію "Грація" на цьому фестивалі.

    Нами було продемонстровано 4 різнопланові танцювальні постановки, у різних вікових категоріях та танцювальних напрямках.

     У змішаній віковій категорії танцювальна композиція "Гілля калин похилилися, але не скорилися...." та " Ой пливи вінок" вибороли нагороди за 2 місце.

    У віковій категорії ювенали дебютувала постановка " Сон Амелі", в якій приймали участь молодша та середня група, отримавши нагороду за 3 місце.

    Танцювальна постановка " Купальський вечір" завершила нашу конкурсну програму у категорії юніори та вибороли нагороду за 2 місце.

Ми раді бачити на сцені талановитих учнів нашої студії.

Успіхів дітям, батькам та тренерам!!!

Всеукраїнський вокально - хореографічний фестиваль Ах, Одеса! 20 жовтня 2019 р.

     20 жовтня у м. Одеса відбувся Всеукраїнський вокально-хореографічний фестиваль Ах, Одеса!

    Конкурс проходив на території ОНУ ім. І.І. Мечникова на Французькому бульварі.

    Одеса зустріла нас гостинно, ніжним та теплим сонечком. Приємна атмосфера, багато цікавих-історичних куточків міста, тільки доповнили позитивний  та переможний наш настрій. А осінній запах моря зарядив нас ще більшою впевненністю у своїх силах.

     Фестивальний день, був дуже важким, для дітей. Велика відповідальність лежала на них, як на танцюристах, які повинні не тальки виконати поставлену хореографію, але і передати емоції кожної постановки. Що є головною і не відємною частиною танцю.

     На фестиваль приїхало багото колективів з різних куточків України. Цікаві постановки та різноплановість номерів  вразила нас.

    Ми представляли своє місто м. Київ Хореографічну студію " Грація".

    Наймолодша учасниця нашої студії Ліза Василенко на гідному рівні виконала  постановки " Не до сну" та " Загублена в джунглях"  отримавши диплом та медаль за друге місце. 

    В народно - стилізованій номінації танцювальна композиція "Купальський вечір" виборола диплом на кубок за друге місце.

    І найбажаніша перемога, кубок та диплом за перше місце, сертифікат на 1000 грн. від організаторів, за танцювальну композицію " Гілля калин похилилися, але не скорилися...."

Ми втомлені, але задоволені!

Вдячні всім, зто був з нами!

Усім батькам і особливо тренерам, за їхню працю!

IV Міжнародний конкурс - фестиваль ArtLikeFest 2019 м. Львів

Львів місто прекрасне. І ми завітили до нього не тільки насолодитися гарними краєвидами, а і прийняти участь у конкурсі ArtLikeFest 2019.
Атмосфера конкурсу була чудова, вона надихала нас працювати і демонструвати свої постановки на високому рівні. 
Солістка Хореографічної студії "ГРАЦІЯ" Ліза Василенко виборола почесне 2 - ге місце і була нагороджена дипломом та медаллю.
Яскраві постановки "Хазяйка Мідної гори та Купальський вечір" були оцінені найвищими нагородами і вибороли 1 місце.
Ніжна постановка "Ой пливи вінок" та патріотичний танець "Гілля калин похилилися але не скорилися..." отримали нагороди за 2 місце.
А наший тренер Шевченко Ярослава виборола у своїй категорії за постановку "На струнах душі" 1 місце.
Ми з радістю повернемося до Львову, щоб продемонструвати нові та яскраві танцювальні постановки!

Міжнародний фестиваль мистецтв "ArtTalentFest - 2019" 21 квітня м. Київ

Ось і закінчився наш день творчості, в якому ми поринули в життя прекрасного танцю. З великим задоволення нами було представлено 5 танцювальних композицій і всі на високому рівні.
Наймолодші наші учні вибороли перемогу у своїй віковій категорії. Вони наша гордість і наше майбутнє. 
Старша та середня група змогли вистояти всі перешкоди на своєму шляху, швидкий темп конкурс лише надавав їм сили. Їм аплодували так гучно, що склалось враження, що це наше свято. Адже композиція "Гілля калин похилилися, але не скорилися..... Не залишили байдужим нікого! Дякуємо усім, хто підтримував нас! Нових перемог і досягнень.

 

м. Київ, Дніпровська набережна, 16-г, 2 поверх (м. Осокорки)
Перейти до карти
тел: (067) 208 18 00
(098) 661 90 80
© 2014 — 2024 "Грація". Всі права захищені.